måndag 23 februari 2009

sista måndagen med magen???

Man kan ju undra om detta är sista måndagen med magen. Idag är det den 23/2, det datumet som vi fick först som bf. Men det verkar inte hända något idag i varefall.

Var på specialmödravården tidigare idag. Allt såg bra ut hjärtljuden lät bra men det hade läckt fostervatten. Det hade inte läckt tillräckligt för att de skulle göra något åt det.

Efter det så var det som vanligt dax för min vattenträning. Underbart som vanligt och alltid lika trevligt att träffa de andra gravida tjejerna där.

Tog sedan bussen till Milles jobb och hämtade bilen. Det finns fortfarande ingen reg-skylt fram på den. Den ramlade bort i den lilla krocken i lördags kväll. Ingen skadades bara bilen lite i lacken.

Igår var jag och mamma och myste med Ronjas nya katter. Underbart söta. Tyvärr fastnade bara den ena på bild. (Bilderna är tagna med mobil så klaga inte på kvalitén.) Tydligen var mina mage en perfekt plats att sova på... :D

1 kommentar:

Anonym sa...

hon va inte lika gosig igårkväll. då saknade de mamma o gick runt o pep. men nu ligger de i soffan o sängen o sussar så gott. vaknar väl lagom till kvällen :P