fredag 18 januari 2013

Hallå kexet!

Dagen har varit lång. Som den brukar bli när man inte har sovit särskilt många timmar på natten.

Underbara Elina var riktigt duktig när hon tog sin medicin på morgonen. Jag bad henne överaska mig medans jag tog på mig kläder och jag hann bara ta på mig byxorna och stumporna sen var hon klar. Så idag blev det en stor glad gubbe i rutan på hennes papper.

Hela vägen till dagis gick vi och pratade och helt plötsligt säger hon "Hej sötnos!", "Hej gumman!" och så höll hon på, jag kunde inte annat än att skratta åt henne. Det roligaste var nog när hon sa "Hallå kexet, står du här och... vad säger man mamma?" Min underbara unge!

På jobbet gick det riktigt bra, en hel del att göra och timmarna gick snabbt när min värd för dagen, Martin, kom dit. Alltid lika kul :) Sen kom Mille dit med Elina. Och snäll som Martin är så fick jag gå hem då så stängde han. Så otroligt skönt att få åka hem och ha en stund längre fredagsmys med min älskade unge. TACK!

Nu ligger Elina och sover och jag sitter nöjd i soffan efter en dag där jag har fått mycket gjort, bland annat diskat, lagat mat, vikt tvätt och hängt tvätt.

Hoppas ni alla har en riktigt bra fredag.

Kram

Inga kommentarer: