söndag 18 januari 2009

tapeter & kartonger

Denna helgen har bestått av att tapetsera och att packa kartonger.

I går, lördag, fick vi hjälp med att tapetsera om sovrummet i nya lägenheten. Det blev jättefint och vi hade inte klarat det utan er. God mat hos mormor och sedan kom hon bort med fika. Wilmer charmade oss alla som vanligt.
Resultatet. Efter många timmars jobb.Vi taperserade även om en garderobsdörr med den svart/gråa tapeten. Den blev riktigt snygg. Mycket bättre än innan.

Idag sov vi riktigt länge. Vi gick inte upp förens vid 11:30. Då åt vi frukost och sedan började vi diska. Det tog nästan en timme att diska allt och då var vi ändåså två stycken. Så ni kan nog föreställa er berget med disk. När vi väl var klara med det så började vi packa ner köket i kartonger. Milles mamma kom och hjälpte mig medans mille och hans pappa körde kartonger till lägenheten. Nu finns det inte mycket kvar i skåpen här. Nästan alla glas och tallrikar finns numera i nya lägenheten. Även alla "torrvararor" finns nu där. Och alltr som fanns i källaren och på vinden är också körda dit nu.

Nu ligger mille och sover här i soffan jämte mig, zigge ligger på andra sidan och sover han med. De är så söta mina pojkar.

I vecka som kommer blir det mycket packande. Men jag ska även hinna med att gå på vattenträningen och ett besök hos barnmorskan.

SES*
P.s. Alla bilder från helgen finns på webalbummet.

Inga kommentarer: