tisdag 15 september 2009

tandsprickning & jobb

Idag har vi (Mille, jag och Elina) vart runt i massor av affärer för att leta efter en bitleksak. Elinas första tand håller på att komma upp vilket gör henne riktigt gnällig om hon inte har något i munnen. Hon har haft en bitfot innan men den hade Zigge sönder för någon vecka sedan. Vet ni att det bara är TVÅ affärer i hela jönköping som har en bitleksak som man kan lägga i kylen och som det är lite räfflad. Två affärer i hela stan. Den ena var 1Klass och den andra IcaMaxi. När vi väl hade köpt leksaken så var hon mycket nöjdare.

Vi var en sväng på A6 också. Jag skulle hämta up up&go-paketet från Libero. Det var riktigt mycket bra saker i boxen. Bland annat ett helt paket tvättservetter, bindor, ett litet paket med blöjor, en boll, ett par strumpor och två små provburkar med lotion och babytvål. Riktigt bra! Annars så blev det inte särskilt mycket shoppat, bara två mössor till Elina.

Och nu står jag på jobbet. Ena stunden är det väldigt lugnt och nästa är det riktigt mycket. Jag trivs helt klat bäst när det är mycket att göra.

Inga kommentarer: