tisdag 14 april 2009

Elinas första "resa"

På söndags förmiddagen ringde milles pappa och undrade om vi ville hänga med till Göteborg en sväng. Efter lite övervägande så bestämde vi oss för att hänga med och sedan sova över i hans kusins hus. Så vi började packa, helt otroligt vad grejer man måste ha med sig när man ska åka iväg med ett litet barn och en hund och sen så vi då förståss.

Bilturen ner gick riktigt bra och Elina låg och tittade ut genom fönstret nästan hela tiden. Zigge sov som en stock som vanligt.

Kvällen var trevlig med god mat och gott sällskap.

Natten tillbringade Elina i ligginsattsen till vagnen. Det gick faktiskt riktigt bra. Hon sov riktigt bra den natten men det gjorde inte Zigge. Han hade fått mat under bordet när vi inte såg och vi åt grillat kött (med massor av kryddor på). Stackarn hade riktigt ont i magen. Så kl 6 på morgonen var det bara för mig att ta på mig kläderna och ge mig ut för att gå. Jag har nog aldrig vart med om att det vart så lugnt och tyst i Göteborg Riktigt skönt. Solen sken redan då men det var riktigt kallt.

På måndagen åkte vi till en brödfabrik, det luktade underbart gott, och till en grossist firma. Detta stället hade allt! De hade svenska produkter, Iranska produkter, ja de hade produkter från hela världen skulle jag tro. Riktigt roligt att se. Fast köttdisken kunde jag hoppat över att titta på. För där i låg bland annat ett ko huvud, kotestiklar, klövar av olika slag och lammhuvuden. Usch! Det såg riktigt äckligt ut. Efter att vi gått runt i denna affären i över en timma så gick vi vidare till en annan affär precis igemte som hade samma ägare. Fast där såldes inte livsmedel utan möbler och liknade. Vi fyndade ett fårskinn till Elina, riktigt fint och billigt. Det fanns fårskinn som liknade Zigges päls när han är lång hårig och det fanns långhåriga, det fanns massor av olika slags skinn.

Sedan åkte vi hem till Milles farbror och åt sedan åkte vi hem.

En riktigt lyckad liten mini resa. (tyvärr lämnade vi kameran hemma, efter som batteriet var slut och vi hittade inte laddaren)

Hoppas att alla har haft en bra påskhelg

Inga kommentarer: