tisdag 24 november 2009

dagarna går

Dagarna bara rullar förbi. Vissa går långsamt och vissa snabbt. Snart är det jul. Jag tycker om julen men just i år så ska det bli extra kul. Hela släkten samlad, tror jag att det blir, och sen så är det ju Elinas första jul.

Något annat som är snabbt är Elina. Ena stunden är hon i sitt rum och nästa sekund är hon i vardagsrummet eller köket. Krypandet går i raketfart, hon ställer sig upp mot allt som går. om man ställer henne på mitten av golvet så står hon någon sekund. Det kanske inte är så stort att hon bara står någon sekund, men för mig är det riktigt stort.

Vi var på babysim i måndags som vanligt. Denna gången så "simmade" hon under vattnet. Det sågså häftgit ut. Hon tittade och såg lite små chockad ut men inget gråt eller något gnäll alls när hon kom upp till ytan igen.

I förra veckan fick Elina svin-vaccinet. Hon blev lite småfebrig och snällig dagen efter men sen var det inget mer med det.

1 kommentar:

Stine - pokerfru & mamma till Wiggo sa...

härligt när småttingarna börjar röra på sig, även om man själv får springa omkring :) min son har precis börjat ta sig frammåt, han är överallt, helst bland sladdar :/